Een aantal maanden geleden (voor de hevige regen buien die zouden komen) wat klimop(s) gemaakt, voor de passie vruchten die ik van zaden heb gegroeid. Ik had wat passievruchten gehad van Ray down the road, en die had ik in wat potten gezaaid, en moesten hoognodig worden geplant.
Zoals ik al zei dit was voor de hevige regenbuien die we na een lange periode van droogte eindelijk hadden gehad. Dit hield in dat de grond nog steeds keihard was, gelukkig biedt onze kleine tractor dan toch weer de helpende hand. De 4in1 laadklep leent zich goed voor dit soort werkzaamheden, de hardhouten palen zijn namelijk loeizwaar. De gaten voor de palen, en de uiteindelijk planten zijn dan redelijk makkelijk gegraven. Ik had ook nog wat oud betongaas liggen wat ik goed kon gebruiken om voor de passievruchten tegen aan te klimmen. De gaten waar de uiteindelijke platen in komen te zitten gevuld met een goede hoeveelheid paarden en ezel uitwerpselen, zodat de planten een goed begin krijgen. Nu moest ik alleen nog wat kokers (van kippengaas) maken die om de planten gaan zodat Ozzy de pony en de kippen zich niet tegoed doen aan de bladeren.