Eén zijkant van het zwembad is opgemaakt uit smalle houten planken. Nu dat ligt er al een tijdje, en begint dus behoorlijk te rotten ondanks dat het hardhout is. Dus de hoogste tijd om daar wat aan te doen. Ik had nog wat zandsteen liggen wat ik wilde gebruiken voor een vuurpit, maar daar moet ik maar wat anders voor vinden. Omdat er al een gedeelte is opgemaakt met rotsen (zandsteen) is het wel zo mooi om dat verder door te zetten. Holy shit wat zijn die kolere rotsen zwaar zeg, gelukkig kan ik gebruik maken van m’n kleine tractor, desalniettemin, toch nog een klus om die rotsen op hun plaats te krijgen. Uiteindelijk de rotsen op hun plaats gerold wat makkelijker klinkt dan het is. Die rotsen zijn niet echt rond, en als ik een foutje maak eindigt de rots in het zwembad, waar ik het er waarschijnlijk niet meer uit krijg. Gelukkig is het zover niet gekomen, moest wel nog wat van de rotsen bij bikkelen om ze passend te krijgen. Het mooie van zandsteen is dat het erg zacht is, en dus makkelijk mee te werken is. Ziet er een stuk beter uit, nu nog de tegeltjes erop lijmen, en het kan er weer mee door.